also known as...

de bästa smeknamnen uppkommer helt klart utan minsta ansträngning.
helt plötsligt så är en person bara a.k.a liksom.

här kommer ett gäng...

svampskallen: en kille från skrapan med frilla som en svamp (ungefär som ryan i O.C)
tillhörande citat: "du hånglar med svampskallen" "nej?!? lyllo!!!". "nej alltså DU hånglar med svampskallen!!"
varav ingrid tittar till vänster och där står svampskallen i egen hög person och håller henne i handen.

samepojken: innehar sameliknande ögon. ännu en av ingrids gamla grabbar. jobbar numera på stadium i uppsala och är ett hett byte på vip-loungerna i stan.
tillhörande citat "har du träffat den där eskimå-killen ngt mer?" (emma)

ronja:  mest på grund av sin stora vita puffiga vinterjacka och svartbågade glasögon tilldelades denna snubbe smeknamnet ronja.
syftar inte på rövardotter utan familjens katt som var vit. vi brukade säga att martin som killen hette och ronja var samma varelse. vrickat? ja. roligt? som fan.

snicksnack och kungen: carl-henrik  och gustav . lundellskans skolans största brats. den ena asnojig över att jag skulle sprida ut att han hade klängt på mig en kväll ute och skrev i ett sms "du kan gå runt och snicksnacka om du vill, det tjänar ingenting till". den andra påstod sig vara "kung på skolan". på allvar.  yeah.

kenny kräm: kenny från grillby. vi träffades på hultsfred. tillhörande citat: "man kan ju inte äta på festival, jag har bara ätit kräm", sen stod han och halsade ur en tetra med jordgubbskräm.

malfoy: holländsk spillevink som gick på samma språkskola som mig i barcelona. såg ut som malfoy i harry potter. var tydligen något av hollands motsvarighet till den nackne kocken om jag inte minns fel.

wei-lee: uppenbarligen var jag ett ganska stort fan av sunset beach förut. annars skulle jag inte uppkallat en person efter en karaktär från serien bara för att han var kines.

rödtröjan: kommer från en röd we-tishirt som denne gosse hade på sig en gång. kan också förkortas RT.
sköldpaddan: tysk utbytesstudent som ser så pass mycket ut som en sköldpadda att han tjejkompisar var tvungna att ge honom ett skalmangosedjur i avskedspresent. tror inte att han förstod dock.

ken och sekreteraren:
ken kallas för ken för att han helt enkelt ser ut som ken. barbiedockan alltså.
sekreteraren var (är) kens flickvän och kallas för sekreteraren på grund av sina glasögon, frilla och kläder. har även hört att hon håller sin skrivmaskin tämligen kär.
dessa två smeknamn håller dock på att konkurreras ut av två nya kandidater sokrates och lampskärmen. tvivelaktigt är om sokrates verkligen håller då personen i fråga faktiskt heter det på riktigt (i andranamn). lampskärmen däremot funkar finfint, upphovsmannen är stefan och namnet syftar givetvis på damens frisyr som är innehar formen av en lampskärm.

filrocksjens: precis som det låter. en jens i en filtrock. kan vara dags att byta då ryktena går att det är långa stickade koftor som gäller nuförtiden.

piff och puff: två ekorreliknande utbytesstudenter på örebro universitet. väldigt söta. så söta att jag till och med har satt upp en bild av dem på min vägg bland mina vänner. har pratat med personerna typ 2 ggr. men man kan se det mer som en idolbild.











Kommentarer:
Postat av: Malin

hahaha, du e galen emma! jobb som kronikor vantar??

o du, vill du fortf va int fadder? i do! men kan ju inte gora sa mkt harifran, du fixa?? mhm, yeah!!

nu ska jag skriva ett fucking paper om pop culture o cultural studies o circuit of culture som ska in imorgon. malin is clueless. finns ingen info nanstans men lararen sa att han skulle skratta oss rakt i ansiktet o ge oss ig om vi sa det till honom. sa jag far val hitta pa nat skit o hoppas pa det basta.

saknar dig, min skona! borjar langta hem lite, men anda inte. o vet du va, i'm soo over thomas! verkligen. pa riktigt. skont.

massor av pussar fran mig till dig

2005-11-07 @ 18:28:53
Postat av: em T (E.T.)

hej sötnos! hur går d på dansen? antar att du regerar. Känner mig lite lat. Men snart börjar floorfiller o då får jag mitt dansbehov lite tillfredsställt. Ha ha! vilka roliga namn. Försökte komma på några fler men det står still. Däremot kan jag bidra med några jävligt fräscha ortsnamn(dom är på riktigt):Ryckepungsvägen, Snorrslida, Snålkuk, Fisaren(där skulle du bo=))och Mensträsket. Sjukt va? haha! fler står att finna på www.lantmateriet.se. Ses sen! pussar

2005-11-07 @ 19:05:08
Postat av: Ingrid

du är rolig emmaliten, vilka minnen vilka minnen! Det är nästan skrämmande länge sen nu, eller hur?Wei-Lee hade jag helt glömt, vem var det egenligen? Jag pendlar mellan att vara värsta helylleÅsa och ha postTonåriga problem. Mitt Lunarstorm är borta...en epok är över, eller? jag vettefan, men det känns ändå lite trist. Fiskmunsper, ventilationsmannen, pål och pål hälsar. El robaro, alla camera (på bästa spanska) Tralala (som bobhund inte som Günter)

2005-11-07 @ 21:53:35
Postat av: grannen utan lockar idag

du är för rolig. det jag alltid sagt. puss & kram

2005-11-09 @ 22:51:41
Postat av: Tove

Haha, var bara tvungen att skriva en rad och säga att jag hittat det mest gjutna som skrivits på länge på din sida! Kunde inte sluta flina åt Wei-Lee-grejen. Kan i ärlighetens namn inte säga varför, men den var asakul. Har inte kollat in sidan på ett tag, men jag är glad att jag tog mig i kragen. :)(Var det Casey eller Wei-mannen som vann Raes gunst?)

2005-11-18 @ 18:49:35
Postat av: emma

Tove: Tyvärr så åkte Rae iväg till Kina med den jävla översittaren Wei-lee och lämnade därmed stackars helylle badvaktsCasey med krossat hjärta.

Ingrid: Wei-lee kallade vi ju den danske snubben som du tog med till rummet samtidigt som jag hängde med Mårt(d)en . Jag minns att du inte var lika förtjust i honom som han i dig då du ramlade ner för sängen med flit för att han klängde så mkt. haha!

2005-11-19 @ 02:06:53

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits