killen har koll

Sms från filtrocksjens "Örebro är nästan ännu bättre ändå! Slottet, strömpis, järntoget och krämarn. Jag är på. Puss".
Rätt ironiskt med tanke på idén jag odlade i mitt förra inlägg. Men man kan inte förneka att killen har koll. Imponerande.

Kommentarer:
Postat av: Johanna

bajs bajs bajs! jag börjar blir tokig! det enda jag gör är att leta grammatiska fel i det jävla arbetet. Och det värsta av allt är att jag inte är så jävla bra på grammatik! haha haha. går sådär!ahhhhhhh! bajsa är skönt!

2005-09-08 @ 21:29:07
Postat av: Stor-em

Emma emma emma,ytterligare en grej att greja med! När spricker ditt schema??? Men det måste medges, jävligt kul initiativ! nu kan jag hålla mig underrättad om ditt liv utan att behöva gå de två metrarna till din dörr! yes, I love it! Ses imorrn gumman, nu ska jag ducsha o lägga ansiktsmaaaaaaask! puss o godnatt

2005-09-08 @ 21:43:43
Postat av: hanna

men vem fasen e filtrockjens??

kolla in mig ocksa. pussar och kramar

Postat av: Jonas

Fan, har du fastnat i bloggträsket Emma? Du vet att från och med nu går det bara utför. Aja, själv har jag fastnat i sojabönsträsket.......

Vi ses i knarkträsket!

(ok,ok, jag kom inte på nåt intellektuellt att skriva, vem e förvånad?)

2005-09-12 @ 11:25:21
Postat av: peter

Hallå där! Hmm, friden liljor... När jag hör detta uttryck associerar jag som oftast till en människa jag en gång kände. Han var rätt så stor och lufsig och på huvudet hade han alltid en så kallad kommunistmössa, ni vet vad jag menar!
Håller med om att Örebro är en stad av det mer eminenta slaget. I stadens butiker går det mesta att införskaffas och avstånden är inte längre än att man kan ta sig överallt med cykel. (om man nu orkar cykla) Nä, nu får det vara nog, ska hem till Jenny snart och vad vi ska göra, ja det vet jag inte.
För övrigt anser jag att Kartago bör förstöras!

2005-09-14 @ 18:15:19

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits