att vända på dygnet...

är inte bara något påfund som föräldrar skrämmer en med som jag trodde när jag var tonåring. det ska inte kännas som mitt i natten när man vaknar av väckarklockan kl 11 på förmiddagen.

enligt damernas världs januari-nummer är nattugglor mer impulsiva, otåliga och riskbenägna än de kvällströtta. ja..det kanske stämmer. fast så jävla impulsiv vet jag inte om jag är, jag är enormt strukturerad till exempel.  då syftar jag inte på mitt rum eller något sånt om det var någon som trodde det, (alla som sett mitt rum vet vad jag menar) utan det ligger på ett annat plan men det tar vi en annan gång.

nattugglor ska också göra av med mer pengar. och ja, göra av med pengar. det kan jag.

det är egentligen helt sjukt att vara såhär pigg på kvällen. jag är ALLTID pigg på kvällen. hur lite jag än sovit natten innan. ibland sitter jag framför datorn till kl 03.00. det är fan inte normalt.

de dagar när jag tvingar mig upp tidigt, när jag måste upp tidigt mår jag i och för sig skitbra. dagen blir så lång! man har hunnit med en massa och klockan är bara 12 liksom. helt underbart. men att sova på morgonen är också  underbart.

har börjat dansa lördagmornar kl 10. jag orkade inte upp i lördags. undrar hur många lektioner jag kommer att missa den här terminen...

Kommentarer:
Postat av: greta

erkänn att det är är din hemsida http://welcome.to/emmasvarld

2006-01-25 @ 13:04:58
Postat av: emma

jag har också sett den där. galet. vem tillverkar en blogg till sin unge liksom? well well, du har inte stött på min gamla hemsida? fan, I am dying to get in there...men jag tror den är borta.

2006-01-25 @ 19:47:04
Postat av: Suss

Det är lungt!! Jag är inte den bästa på att höra av mig just nu heller... Love You! *puss* PS. Gissa vem som jobbar på Fotoquick i västerås nästa vecka?? =)

2006-01-26 @ 11:16:33
Postat av: Micela

Du har blivit utmanad! Kolla in min blogg o läs om utmaningen...kul o veta lite om folks ovanor...


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits