Guldkorn i Tempe

En av de saker jag saknar mest från Sverige är att vistas i en stadskärna. I Tempe finns Mill Avenue som är vårt lilla "downtown", men med tanke på att det bor nästan 200 000 i Tempe är den gatan ingenting. Inget ont om Mill, här finns några schyssta affärer som Urban outfitters och American Apparel, och bra restauranger som P.F Changs. Men i café-väg finns såklart bara Starbucks och barerna är inga man hurrar sådär jättehögt över heller. Lite för mycket hotters-style.

Igår hittade vi dock ett riktigt guldkorn - piano-baren "The Big Bang". Istället för en DJ har de här två stycken som sitter och spelar på en varsin flygel. Inget klinkelink-jazz-musik-ställe utan hitmusik. Man kan önska vilka låtar man vill och pianospelarna kan verkligen alla låtar i hela världen. Ibland byter en av dem instrument till trummor eller elgitarr. Själv sitter man eller står vid små runda bord framför scenen där flyglarna är belägna och sjunger eller dansar med samtidigt som man zippar på en drink. Amazing!


Kommentarer:
Postat av: Malin

BIG BANG ÄÄÄÄGER!!! har du inte upptäckt det förrän nu:( vi var där typ vaarje torsdag. först mcduffys el margerita rocks för billiga drinkar, sen big bang. det var bäst. usch, kan jag får följa med nästa gång? vi hoppade tom upp på scenen och dansade en gång hehehe... Amazing!

2006-11-04 @ 12:01:09
Postat av: Malin igen

och hey, du har väl inte missat Mill Cue Club's Long Island Ice Teas?????? Probably the best drink in the world:D

2006-11-04 @ 12:03:43
Postat av: emma

Jag går på för mkt husfester...underaged people, what can I say? Klart du kan följa med!!! Det borde du!!!

Jag ska svara på förlovningsfrågan snart....

2006-11-05 @ 20:46:12

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits