Trotthet, kyla och Urban Outfitters i Sthlm!

Sitter i bibblan och gor allt annat an att plugga. Jag ar saa trott. Drack en kaffe nyss men det verkar inte hjalpa (amerikanskt kaffe ar for svagt). De har tidiga mornarna tar kal pa mig! Men det ar bara 2,5 skolveckor kvar nu! Fast nar jag tanker pa att det ar sa kort tid kvar far jag nastan bara mer panik an att det kanns bra for jag har sa mycket att gora! 5 papers! Varav en ar pa 8 sidor och en pa 6! Och vad gor jag? Facebookar och bloggsurfar saklart.

Eleonore pa
ytligheter har redan borjat lagga upp varklader! Hallaaa jag har inte ens kommit till hosten annu (fast det borjar cool off har nu, idag har jag jeans och troja och jag har frysit hela morgonen bade inne och ute, men jag tror att det bara ar temporart, eller vad sager du Malin?). Iaf varens klanningar pa H&M ar helt underbara!

Jag sag ocksa att Urban Outfitters ska oppna i Stockholm! (Den dar king-bloggen kanske ar ngt for dig alskling? din lilla trendsetter (: ...)  Och jag som ska bli Sthlmsbo i var! Awesome!

BTW: jag namnde facebook vilket ar en enorm internetcommunity for collegestudenter i USA. Vissa europeiska universitet ar ocksa anslutna, speciellt in  the UK. Svenska uni borde ocksa ansluta sig. Det ar en riktig bra grej! Typ som Lunarstorm fast 1000 ggr battre och enormt beroendeframkallande!


Kommentarer:
Postat av: Malin

Malin säger att nja, sådär jättetemporärt är det nog inte, kylan på morgnarna kommer nog att hålla i sig, tyvärr.. jobbigt för det blir liksom rätt varmt på dagarna.. och så säger jag att urban outfitters rocks my socks, synd att det inte finns här i bmouth, men finns iaf i london. och ska även öppna i köpenhamn.

och så vill jag passa på att tillägga att man kan skaffa sig facebook från örebro universitet. så det så:)

2006-11-14 @ 22:54:44
Postat av: Coffe

Hej Arizona aka future home. Hur e läget? Tänkte på det här med temperaturen som du skrev om. Hur kommer det va i början av januari när jag kliver av planet? Kallt?

Och sen en liten kul grejj som jag läste om facebook för ett tag sedan:

http://www.e24.se/dynamiskt/it_telekom/did_13722855.asp

Take care!
Kram

Postat av: Malin

Hello Emma! Du, det hjälper inte med svenskt kaffe heller när man skall plugga, hur starkt man än brygger det, hjärnan är på semester i vilket fall:) Jag har en ganska liknande uppsats nu som vi skrev på b-nivå, jag skall göra en kritisk diskursanalys (och kanske någon bildanalys) av artiklar som handlar om olika brott för att se om gärningsmän/offer/poliser framställs på olika sätt beroende på vilket slags brott artikeln behandlar. Ganska intressant ämne, men jag håller på skriver teori och metoddelen nu och det är så slött så jag skulle kunna spy på högen av teoriböcker... Annars är allt bra här. Skall du förresten plugga i Örebro i vår eller kommer du flytta till huvudstaden när du kommer hem till Sverige igen? Kram

2006-11-15 @ 13:13:01
URL: http://alandica.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Hej gumman!
Kul att höra att allt är bra me dig...Själv har jag precis kommit hem från Brasilien, det har varit toppen där!!! (Skriver och berättar allt på din mail). Saknar dig, ska bli kul att cs snart! Kramar i mängder=)

2006-11-15 @ 23:27:43

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits