ett par bilder




17031-78     17031-75

1. På klubb i Scottsdale i helgen. Vilken brutta va?                 2.    Min födelsedag. Jäkla monsterljus!


Kommentarer:
Postat av: Ylva

HEEEEEJ Emma!!!Hoppas allting är bra med dig (jag har inte hunnit läsa så mycket än) och att du inte har för mycket hemlängtan. Jag skäms för att jag är så dålig på att skriva til dig men jag är på praktik nu och jag och den andra praktikanden har äntligen fått tillgång till en gemensam dator (min hemma är trasig så jag lever ett stenåldersliv.) Jag skriver snart igen, kram på dig din tuffing!

2006-09-13 @ 13:07:06
Postat av: gamla moster

Det är mycket roligare att läsa din blogg än att jobba! En av uppgifterna för er "international students" är nog att motverka okunskap och fördomar hos dem ni möter... - sedan tyckte jag att dina bilder nu lett till att jag börjat fundera över Amerikaresa ändå. Sedan kan jag inte låta bli: tjejer. det är klart ni ska rösta! Tänk på dem som för inte mer än 85 år sedan (bara 8 år före morfar Hilding föddes)kämpade så även vi kvinnor kan påverka besluten i den demokratiska delen av vår stora värld. kram på dig från Frösön/ Ewa

2006-09-13 @ 16:13:56
Postat av: malin

vad e det för snygg blondin jag ser? solbränd som få:)

och vilken snygg dansare, hehe.. tycker det e lite äckligt faktiskt, var har de självrespekten nånstans?

anyway, du ser ut att ha the time of your life!! kul med lite bilder, det va på tiden:) märkligt att du varit där en månad redan, var tar tiden vägen? när åker du hem, btw?? du måste komma o hälsa på i england i vår:) hade tänkt åka till tempe i höst, men tror inte det blir så, ont om tid, ont om pengar. men till påsk kanske. wanna come???

ha det sweet!! puss

2006-09-13 @ 21:06:57
Postat av: Ängla

Grattis i efterskott!! puss

Postat av: Emma

Ylva: jag har tankt pa dig!!! kul att hora ifran dig!!! jag mailar ngn dag. men du, vad har du for mail nufortiden? om du har ngn...hehe

Malin: Ja, solbrannan ar man ju ganska nojd med! det som ar bra ar ju att man inte behover jobba pa den...den kommer anda liksom! tiden gar fort harja...det ar markligt!! jag kommer latt och halsar pa dig i england i var! Det blir skojs! Stor kram!!!!

2006-09-13 @ 22:43:01

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits