man upphör aldrig att förvånas...

Hade nyss föreläsning på MCO:on (International Mass Communication). En guest-speaker från President Bushtex. Inc var där och pratade. Hon frågade hur många som varit utomlands och i vilka länder. Någon brutta säger "London" över hela klassrummet. Det roligaste är att ingen verkar reagera...


Kommentarer:
Postat av: Micela

hej darling.
hoppas jag håller din saknad på okej nivå genom lite bildbildbilder. jag är en mittemellan fadder. 11/18 gånger. tycker jag blir lagom. hannes är inen eemplarisk fadder minsann, han missar mycket:) haha. MISS YOU! PUSS!

Postat av: Heidi

Hey hun :)

Hahaha ja dessa amerikaner....man slutar alrdig att forvanas...Vissa ar dock mer palasta an andra men vi har en kille i min korridor som ar valdigt mycket amerikan...han tog till och med med sig en karta over alla McDonalds i Europa nar han kom hit...vad kan ma saga...Later som om du har en hel del att gora dar borta...Forsta skolveckan har passerat nu och det kanns som om jag har en hel del framfor mig..maste verkligen borja ta tag i allt nu och komma in i pluggrutinerna igen....Min rost ar iaf totalforsvunnen..:P

Nu ska jag vara lite produktiv och gora lite research innan pappa kommer :)

Hors snart igen!
Lots of love

2006-09-08 @ 12:35:40
URL: http://heidi.webblogg.se
Postat av: Anders

Vakna nu så vi kan prata lite. :) Puss

2006-09-08 @ 18:10:48
Postat av: Ängla

Hahaha.

2006-09-09 @ 00:03:25
URL: http://englaellen.blogg.se
Postat av: Erik

Jag frågade min room mate en gång om vilka länder han varit i, varpå han svarade:
"Jag har bara varit utanför North Carolina en gång och då var jag i South Carolina" =)

2006-09-09 @ 00:31:15
URL: http://ecu.blogg.se
Postat av: Matilda

Hahahah! Jadu det låter ganska stört!! Här är människorna lite mer pålästa men å andra sida har jag ett antal blåsta människor i min klass. En 17 årig kille frågade hur gamml jag var och när jag svarade 23 utbrast han:
-Men då är du ju dubbelt så gammal som mig!!
(han var ärlig, för efter ett tag sa han, - nä, då är man kanske över trettio va?)

Kram

2006-09-10 @ 05:35:29
URL: http://blanc.webblogg.se
Postat av: Malin

dude, ska du rösta?? somehow...

2006-09-11 @ 20:42:36
Postat av: Emma

Malin: jag vet inte! Det är nu i helgen va? Jag tror inte det, verkar jobbigt. Men du är hemma fortfarande va? Är det i helgen du ska till Ö?

2006-09-11 @ 20:50:23
Postat av: Malin

japp, e i helgen.. måste man typ inte ta sig till nån ambassad el nåt? håller med, verkar jobbigt. skulle nog ha gjort det för ett tag sen isf..

jag e fortf hemma, åker till öret på tors så det blir poströstning för mig:) sen drar jag till england nästa tors så det blir tajt när jag kommer hem.

träffat annie förresten?

puss

2006-09-11 @ 21:23:56
Postat av: Emma

Nej, jag har faktiskt inte träffat henne ännu!! Skandal! Den där kvällen när vi skulle ses bestämde dom sig för att gå på football game istället. Som du vet är det ju så stort här så man träffar inte direkt på varandra bara av slumpen. Vi hänger inte riktigt i samma gäng heller! Men jag har ju Hollys nr så jag kanske textar henne snart! Skulle va kul att hänga med dem också, de verkar bra!

Ha det så kul i Öret, hälsa Jenny och de andra jag känner så mkt! Stor kram!

2006-09-12 @ 04:58:56
Postat av: malin

vadå stort?? nu förstår jag inte:)

men jag vet, det blir ju direkt lite olika gäng o sen hänger man i dem liksom. även om man vet vem folk är o kanske pratar med dem ute o sånt, så blir det liksom inte att man umgås med alla, det funkar ju liksom inte.

men du jag tycker du uppdaterar lite dåligt;) vill veta allt, hehe!!

2006-09-12 @ 11:41:01

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits