God knows...

Påskjobbet är äntligen över och det är back to reality. Den här gången känns det riktigt bra. Jag tror jag äntligen har fattat vad det där med balans innebär. Och kvalitetstid. Att kunna sitta framför tv:n och lalla utan att ständigt ha ett gnagande samvete. Jag gör det jag ska när jag ska det och har slutat ta på mig sånt som jag egentligen tycker är dötrist.

Nåja.. kan inte påstå att jag kommit igång med uppsatsen så där himla mycket. Har än så länge skrivit fem rader och bokat fyra intervjuer. Och lånat travar med böcker. Var i skolan idag och det kändes som att klasskompisarna satt i varje hörn och knapprade spaltmetrar. Själv lånade jag lite fler böcker. Lustigt. Jag läser inte ett ord. Jag bara söker och lånar. The more gubbar och teorier the merrier verkar vara mitt ledord. Men jag gillar't!

17031-158

Mina favoritgubbar är Katz och Lazarsfeld som skrev den här boken redan på 1950-talet. De teoretiserar bland annat kring opinionsledare inom mode, fashion leaders. Själv fenomenet fascinerar mig och det känns mer aktuellt än aldrig förr ( modebloggare).  

17031-159

Förutom böcker har jag idag införskaffat en Örebro universitet-tröja. Eller rättare sagt jag fick den av kommunikationsavdelningen. Anders tycker jag är knäppis som går omkring i den ( lite käckt är det ju) men den är så skön! Och rätt fin också. Var ute och powerwalkade i den förut och mina Nikes. Jag är tokkär i nikeskorna!

17031-160


Tillsammans med mina rosa pjucks är de mina bästa just nu. Jag hatade dem från början faktiskt men tror att jag kanske till och med skulle kunna gå ut i dem... Nostalgilyssnade på Mando Diao när jag gick:

God knows, I aint sleeping but I want my line
God knows, I aint happy so I want it bad tonight...

Bättre än så kan det nog inte bli..

Sen gick jag hem och lagade godaste kokosmjölkswoken enligt Micelas recept till mig och A och A försökte leka någon slags tysta leken med mig där han inte skulle prata något. Gissa vem som vann? Man har ju sina hemliga knep...haha


Dagens bästa var nog ändå att mitt Essie-nagellack som jag beställt från Blush kom på posten! Nu kommer jag vara snyggast i Örebro alla gånger!.


17031-161

Blått är flott!

Kommentarer:
Postat av: Malin

grunig o cutlip et al:P lite småtrött på de namnen vid det här laget... men ha så kul:D


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits