I'm off to Gotland

Har varit en lång dag. I morse träffade jag den här tjejen. Verkligen sjukt trevlig med koll på tillvaron. Vi snackade shoppingbloggar (jepp, inte modebloggar) och ..ja..min uppsats såklart. Ska inte tråka ut er med tjat om den (igen) men Johanna kommer framöver vara någon slags handledare ( som kompliment till alla dammiga forskare på Ö.U). Ljuvligt!

Johanna jobbar på en PR-byrå som heter Blic tillsammans med en av Dagmar-systrarna som även hade sin ateljé i samma hus. Fick en liten titt på höstkollektionen. Mycket fint.

Sen var det jobb som gällde. Stod på acce-avdelningen idag igen och ronkade. Det är ingen som gillar att vara därnere men jag tycker det är helt okej ändå. Man står där och pysslar lite för sig själv (typ larmar strumpor). Fast det hände en hel del idag. Exempelvis fick jag spana på tre snattandes kickers ( kickers! vilket 90-talsuttryck, men Emma använde det nyligen och då kom jag att tänka på, vad kallar man egentligen dem som är "kickers" nuförtiden!?!) och ta hand om vissa ..speciella kunder.

Ja..kunder är ju ett eget folkslag. Idag var jag iofsej riktigt typiskt kundig på Macdonalds. Jag vägrade ta en McFeast ur skåpet ( har fan jobbat på stället i fråga i 1,5 år, jag vet hur länge hamburgarna kan ligga och degiga burgers är det värsta jag vet) utan beställde en "ny". Inte en utan lök eller något sånt. Utan en ny. Fyy fan vad drygt. Jag hatar sånt.

Nej. Nu ska jag packa. Jag och Anders far till Gotland imorgon. Ska bli helt fabolous. Tre dagar helt utan Internet, Topshopkläder och krav. Det behöver inte ens bli fint väder. Ska bara ligga och sträckläsa. Bäst ingen protest.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits