Första helgen

Första helgen här i Stockholm har varit precis som den ska. Förutom att jag har jobbat en del har det bjudits på födelsedagskvällspicknick på Norr Mälarstrand, Kungsholmen. Vädret helt fantastiskt fabolous! Sen utgång. Spy Bar blev det ( Karin Winther var sjukt smal, inte så snyggt!  ) Älskar att kunna välja mellan ungefär hur många ställen som helst.

   
                                                                       Nya tajtsen. Gud vad jag gillarom!

Igår efter jobbet satt jag & A i solen, åt glass och kollade in alla svettiga maratongubbar& gummor. Jag föreslog att jag ska springa nästa år. Why not liksom? 4 mil är väl inget! Sen gick vi hem genom underbara Söder. Åhåhåhjagälskar det verkligen. Lördagkvällen blev lugn med rulle & sushi/pizza. Sushistället mittemot kunde ha blivit ett stammishak; De var astrevliga och jag fick gratis soppa för att jag nyss flyttat in & sånt. Dessvärre var räkorna sega och laxen mjuk. No good. Men det finns typ 15 sushiställen i omnejden. Very good.

Den andra floppen var filmen vi hyrde. Kanalkampen. Vad tänkte vi på?!? Vad tänkte dom på!?! Why?? Efter 30 min satte vi på Seinfeld istället och somnade. Heeeeelt oslagbart.


Idag har jag jobbat igen. Jobbet är bra. Jag gillar det skarpt. Där jobbar alla slags människor. Förortsbrudarna, tjejen som är 26 men som ser ut som 20, tjejen som är 19 men som ser ut som 25, bögen i tajta rosa topmantröjor, söderbruden som aldrig skulle flytta ifrån Stockholm, tjejen som bakar kladdkaka till hela personalen och smyger till en godis bakom kassan. Vår butikschef är sprallig men har under ytan stenkoll. Har jobbat på Topshop sedan barnsben typ. Den assisterande är en riktig vän av ordning. Igår var det nära att hon inte lät mig hänga undan kläder i två dagar ( vår policy är 1 timme för populära plagg och en dag för mindre populära) .

Personalrabatten är snål. Vi är tvungna att jobba i topshopkläder men har bara 25%. En gång i månaden får vi köpa till inköpspris, dvs, 50%. Än så länge har jag inte shoppat ett plagg. Jobbar hela tiden och butikschefen eller assisterande är de enda som kan ge en rabatt....jaja, regler är till för att följas, eller?

Jag pendlar mellan att vilja ha allt i butiken till att bli spymätt på alla olika klänningar i olika mönster. Men sanningen ligger väl någonstans därimellan. Mycket är snyggt. Mycket är det inte. Dessutom har jag lite problem med priserna. En klänning på Topshop för 700 eller en från Whyred? De dyra priserna har resulterat i att personalen springer runt i tråkiga bastoppar som skulle kunna vara varsomhelst ifrån. Ge oss några snygga klänningar, det är mitt råd, ni har råd!! Well...än så länge ligger jag i lä eftersom jag är ny. Sen blir det topp till tå. Men jag ska inte klaga. Snart kommer 50%-dagen....

Nu ska jag äta fullkorspepparkakor & dricka yoggite.


Kommentarer:
Postat av: Malin

yoggite? som i yoghurt blandat med te? :S

2007-06-11 @ 14:40:36
Postat av: rosanna

jobbar du varje dag? tänkte försöka hinna in på topshop nån dag o hälsa på nån dag efter jobbet nämligen..

2007-06-11 @ 17:52:24
Postat av: Heidi

Fan vad kanon vi ska ha i sommar...I love it here too...ser fram emot vår after work fika/drink på onsdag :D kram kram stumpan

2007-06-12 @ 18:56:33

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits