"har man shopping som hobby så..."

Nackdelen med att jobba i butik är att man inte hinner shoppa själv - i andra affärer alltså. De dagar man är ledig kanske man varken har tid eller vill gå i butiker (fast har man shopping som hobby blir det lätt så ändå) Dessutom stänger vi sist av alla (kl20) och jag slutar oftast vid stängning (eller 19 när typ alla andra stänger).

Idag besökte jag iaf Weekdays & Monkis reor. Efter att ha spenderat för mycket tid inne på Stadsmissionens Second hand ( inte bra alls faktiskt) hade jag typ en halvtimme på mig vilket kändes som nada. Är vanligvis inget stort fan av rea. Jag förstår att folk vänder på klacken när de kommer upp på Topshop just nu. Det är en sån fruktansvärd JÄKLA röra alltså ( även om vår rea är förvånadsvärt bra, men det är nog svårt för den oinvigde att se). Kedjornas rea tycker jag oftast bara är allt konstigt i konstiga storlekar som inte gått att sälja.

Weekdays rea däremot var som förväntat bra. Cheap Monday-jeans för halva priset ( alltså 200 kr). Jag fyndade en topp från Velour för 300kr. Väldigt fin, men nej, inte värd 600 pix. Monkis rea hann jag knappt med men det var på typ halva sortimentet och med tanke på deras redan låga priser hade jag nog lätt kunnat hitta en hel del men jag hann inte pröva.

image255

Kanske inte den mest talande bilden men...fin är'en!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits