denim battle

Min blogg har varit helt konstig senaste veckorna, det är därför det har sett dåligt ut på uppdateringsfronten.
Men - here I am.

Är i Uppsala för tillfället. Igår blev det sushi med mamma och Erik och sen Irländsk pub med Josse och Emil.
Det var nice och verkligen tillbaks-till-Dublin-känsla. Alla som jobbade var irländare och sprang runt och sa "thanks a million" och "that's grand" och jag beställde en irländsk cider - me love!
Blev mycket jeanssnack. Emil och Josse hade denimbattle - de namedroppade den ena jeansmodellen efter den andra. Blir lätt så två butiksjobbare imellan. Inte mig emot efter som att det var mig de försökte hjälpa. Mitt jeansproblem är väl ökänt vid det här lagert (yes it's true, jag äger bara ett par!)

Idag har jag sprungit runt på stan med Josse och Ingrid. Nu när min Walk-in Closet är färdig är det fritt fram för shopping igen (fabolous bilder kommer snart!!).
Monki har ju öppnat i uppsala. Härligaste affären med bästa priserna! Lite "streetigare" kläder än vad jag brukar köpa men jag gillar att blanda. Blev skor, två tröjor och en väska. Sen en klänning från H&M trend till ikväll. Slår aldrig fel.
Sen hjälpte Emil, som jobbar på Solo, mig att leta efter jeans men alla var för stora. Måste ha 24 i midjan, det är fan skumt. Känner mig som ett barn. Jag vill ha ett par med hög midja, helst Lee page.

Nej nu måste jag springa. Ska på gasque-släpp. Ciao!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits