Rockig vs dokusåpa?

Som sagt försöker jag glida runt & bara göra det jag älskar nu så i lördags drog jag, Emmy & Christine på en liten utflykt till Aspholmen. Oh yes. Kanske inte låter så hett, men de vare!

image190

Efter halva vägen till vårt mål picknickade vi i en liten parque på Söder. Vid kyrkogården ungefär. Här matning med Cashew-nötter.

image191

Sedan var det meningen att vi skulle till
Bra&begagnat men klanten ( läs Emma) hade missat att kolla upp öppettiderna. Desto längre blev besöket på Raw och här fyndades både de enda och det andra. Bland annat ovanstående jeans.

image192

Vi avslutade kalaset med en Baravara -glass och hamnade utanför Örebros skabbigaste affär där vi diskuterade skillnaden mellan att se rockig eller dokusåpa ut. Samma attribut ( skinnjacka, svart hår) men vad är det som gör en person dokusåpa istället för rockig och tvärtom? Antalet uppklippa flikar i håret, mängden smink? Filura på den ni.

image194

Köper man kläder här är det dock glasklart vart man hör hemma. Kolla skyltfönstret! Allvarligt.

Kommentarer:
Postat av: Ylva

Självklart hälsar jag på dig i sommar! När flyttar du, VART flyttar du och HUR tusan har du fått en lägenhet i Stockholm??? Jag ringer dig inom en snar framtid så får du berätta dina hemliga trick... =) Puss!

Postat av: Heidi

Emma memma...har du hittat lägenhet nu?!? :) jag hoppas innerligen att det är i närheten av soliga hammarby sjöstad så vi kan fullfölja power walks och nyttiga bruncher i sann ebba v s stil hahaha....FIKA!! innan båda dra från stan. puss

2007-05-29 @ 19:05:45
Postat av: Carro

yao em! hoppas att holland is treating u well! nu har vi fått igång vår blogg igen:D kraaam på't

2007-08-18 @ 14:19:26
URL: http://sockerlobbyn.blogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits