jag själv är ta mig tusan det bästa sällskapet

Ikväll är jag hemma. Själv. En lördag hemma själv. Det måste vara evigheter sen sist. Och jag är så jäkla nöjd. Sanningen är den att jag tycker lika mycket om att vara ensam som att umgås med folk. Jag pratar för mig själv, sjunger och allt det där som jag alltid gjorde i mitt rum på studentgatan och i lägenheten i Barcelona (de spanska bögarna var typ aldrig hemma).  Jag har forslat alla mina gamla skivor till Stockholm. Helt sjukt bra. Det är så mycket minnen jag inte ens kom ihåg att jag hade. Garbage, JLO och alla möjliga hembrända blandningar. St Etienne med "Only love can break your heart". Jesus. Och jag sjöng alltid förut. Fy farao vad jag saknar det!

Har varit ute två kvällar i rad samt jobbat. I torsdags hade vi ELLE-kväll på TS och efteråt drack vi upp resterna av vinet sen förra festen. Sen gick några av oss till TS Gallerian som gjorde samma sak. Det var galet faktiskt. Speciellt eftersom jag, Anders, Ana, Niklas & Rikard typ var de enda som inte var småchefer. Vi satt där i gallerians skohörna mitt bland alla skor och plötsligt börjar de så vanligtvis vänner av ordning till småchefer assupa och klä ut sig och en spiller ut rödvin på ett par dyra vita skinnstövlar. Skumt. Och nästa dag låtsas alla som ingenting och allt är på blodigt allvar igen.

Igår var jag pisstrött men följde ändå med Heidi och påhälsande Gabriella till Riche. Det var schysst. Riche hänger jag gärna mer på.

Resten av kvällen ska jag blogga, facebooka & allra sist krypa ner i sängen & kolla Sex and the city. Bäst.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits