luggklipp, bebispuré & förnedringstv

Luggklipp. Jag har varit så avundsjuk på alla med snygg lugg. Nu är jag här med min egen och insett att jag inte kan ha något annat än knut för att inte se ut som morsan i 7th heaven. Vad gör man?! Emma är snygg ändå för hon har långt och tjockt hår. Det har inte jag.

Well. Jag och A fikade på kafeét nere vid vattnet idag. Det var typ 10 bebisar där. Soft att vara bebisledig och fika med sina bebislediga vänninor hela dagarna. Vi tjuvlyssnade på dom. De pratade om hemmagjord bebispuré och facebook. "Bebis taggad 213 gånger" liksom. På hemvägen räknade vi barnvagnar och såg 20 stycken på 200 meter. Alltså en barnvagn per tionde meter.

Jag kan inte sluta förundras av detta place. Sprang en runda ikväll igen och passerade lokaler jag verkligen inte kunde identifiera. Ett dagis i amerikansk stil ala Jennifer Aniston (hon brukar ju jobba på dagis i sina filmer) eller en "vanlig" familjs lägenhet?  Kan man ha det så här? Sen sprang jag på Sjöstadskapellet. Ja, om ni vet hur funkiskyrkorna från 60-talet ser ut kan ni ju tänka er detta. Kyrkor och kapell ska vara mysiga inte "spejsiga".


"Bonde söker fru" är precis slut. Egentligen avskyr jag den typen av program. Medelsvensson sitter och skrattar åt de fula, dumma och outbildade bönderna liksom. Förnedrande. Men dock faller min politiska korrekthet ibland och jag dras med i det. Herremingud ska man skratta eller gråta?


Kommentarer:
Postat av: annaklara

haha! jag känner igen det där med lugg och knut. jag ser också ut som mamman i 7th heaven om jag har utsläppt. inte så fagert.... jaja, i helgen ska jag till thlm iaf. händer det nåt spännande? kram!

2007-10-11 @ 14:33:40
Postat av: Malin

usch, jag klippte också lugg nyligen och jag är inte happy!! men den växer väl...

2007-10-11 @ 17:21:37

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits