Emma och Anders doing paradise Island Koh Tao

Igar morse landade alsklingen. Det var jakligt skont och se honom igen & pussa pa honom - jordens finaste, som han ar. 

I eftermiddags efter diverse buss och batfarder anlande vi pa Koh Tao. Har bor vi i en bungalow precis vid vattnet, ater for 15 kr pa den lokala lilla restaurangen och blickar ut over den lugna viken. Det ar verkligen fridfullt har. Skont att slippa storstadslivet och kommersen for ett tag. Vi planerar att stanna har precis sa lange vi kanner for. Kanske gar vi pa Full Moon-party om en vecka pa grannon KohPangan, kanske gor vi det inte. Kanske tar vi oss vidare till vastra sidan. Kanske inte. Just nu tar vi dagen som den kommer. Laser bocker, umgas och bara ar.

Kommentarer:
Postat av: coffe

på Buddga View resort har dom på kvällarna världens godaste bbq buffé med tiger prawns, filé mingon o random grillad fisk. Kostar typ som en 7-eleven macka i Sve men är bland det godare jag åt i Thailand. Taxi från hamnen (va den nu hette) går på typ 80 battare per person. Sjukt värt. På Sunshine Diving resort, precis brevid Buddha View, kan man dessutom ta dykarcert hos trevligaste instruktörerna på ön. Emelie, en söt blond tjej från England om jag inte minns fel, är dykinstruktör där. Om ni skulle ramla förbi så hälsa gärna från Familjen Stålberg som var där i julas. Återigen, sjukt avundssjuk. Koh Tao är förövrigt bäst. Full Moon - åk absolut! Men Koh Pangang i övrigt har inget som inte Koh Tao har billigare och mindre kommersialiserat. Kände jag var tvungen att rekomendera lite =)

Postat av: Anonym

och just ja, på Eazy bar vid vattnet precis vid Sunshine Diving kan man köpa tveksamma cigaretter rätt över disk, om det nu överhuvudtaget intresserar herrskapet.. ;p

2008-02-17 @ 17:28:49
Postat av: mormor och morfar

Vi har läst en del av dina bloggar.Så spännande,
hoppas att du får vara frisk och orkar med allt.
Tack för fina vykort.Välkommen hem.
Skrivet den 6:e april

2008-04-06 @ 17:13:06

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits