Ansiktsmaskinen på Fredsgatan 12, tisdag kl 23.56

Emmasvarld fångar ett ögonblick i den gångna klubbveckan. Samt dokumenterar vad som hände före, under och efter det att bilden togs.



3: Jag var på gratisyoga i rosenlundsparken innan jag åkte till 1 där 2 och några till var.
1: Vi möttes några tjejer vid halv åtta, bland annat jag och 2, och köpte pizza i gamla stan sen gick vi hem till mig
2. jag ringde frenetiskt till 3 för vi hade bestämt att vi skulle gå ut men 3 var på yoga så jag mötte upp 1 och några andra. 3 kom sent, men det brukar hon. jag köpte en pizza åt henne.
3: pizzan var lite kall när jag kom, vi sköljde ner med rött vin och rosé och pratade om våra CV:n, brunchställen och badplatser i Stockholm.
2. Jag och 3 bodde i samma korridor när vi läste i Örebro, 1 lärde jag känna för snart två år sedan när vi började på marknadsakademin. Vi skrev precis d-uppsats i marknadsföring tillsammans, vi fick VG.
3. Jag och 2 har ju bott vägg i vägg. Vi har haft oändligt många utekvällar ihop. 1 har jag lärt känna relativt nyligen, men vi har hunnit träffas en del allihop. Förra året var vi en hel del på China...
1. jag hade inte tänkt gå ut men 2 och 3 övertalade mig, det är väldigt kul att gå ut med båda två så jag kanske inte var så svårövertalad och vid elva gick vi till f12, det var rätt så mycket folk redan när vi kom.
2. Det blev riktigt bra någon timme senare, tyvärr gick 1 hem för hon skulle upp och jobba nästa dag, vilket jag visserligen också skulle, men jag stannade med 3, som inte jobbar
3. jag jobbar visst! men det blev en rätt sen kväll för att vara en vardag för mig och 2. Vi gick hem efter 2 i alla fall. Det var en riktigt bra kväll.


Kommentarer:
Postat av: 2:an

haha, hur länge satt du med det där?? puss

2008-07-14 @ 16:20:53

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits