A.A

Igår sökte jag jobb på American Apparel. De söker personal till den nya butiken som öppnar någon gång i sommar. Egentligen vill jag kanske inte jobba på butik igen men jag kände ändå att det kunde vara bra att söka. Fick ett mail tillbaks idag där de förklarade att jag skulle bli kallad till "casting" när det var dags, om ca 1 månad.
Casting. Herreminyeah vad menas med det egentligen?! Vad är det med Sverige och butiksjobb om man måste gå på casting?!  Det kommer bergis vara 1224 personer där med färgglada tajts och nördglasögon och alla ska visa hur duktiga, snygga och kreativa de är.

När jag var i Holland förra sommaren och mina vänner fick veta att jag jobbade på klädbutik tittade de konstigt på mig. Alla hade trott att jag arbetade å Topshops kontor. Varsomhelst i världen känns det som att man kan gå in och få jobb i typ vilken butik som helst. Men inte i Sverige. I Sverige går man på casting.

Hej.

Kommentarer:
Postat av: Malin

Jag har väldigt svårt att tro att det faktiskt bara bor 9 miljoner människor i Sverige, med tanke på hur många som söker de jobb som finns, både kvalificerade och mindre kvalificerade sådana. Jag antar att när man inte kan få såna jobb man pluggat till söker man sig till sist till typ butikjobb och då blir konkurrensen om dem nästan ännu större än konkurrensen om sådana jobb som du och jag kanske egentligen vill ha. Sjukt. Ska på intervju imorgon, håll tummarna! Puss

2008-05-28 @ 20:52:18
Postat av: Carro

Emma, jag önskar dig lycka till på le casting, de ska alltid vara lite svårare i staterna vettu. topshop finns ju alltid;)


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits