jag, råttorna och uteliggarna kl 5 på morgonen

Livet fortgår och det verkligen fort. Veckorna bara rasar förbi. Nu är det snart helg igen och jag har knappt hunnit reflektera över den som gick. Jag har jobbat, praktiserat och tränat. Äntligen har jag kunnat införskaffa det där Friskis&Svettiskortet. Så himla värt även om jag har svårt för aerobics. Det kommer nog alltid vara så och det har med två saker att göra 1. jag jämför det med dansen även om jag vet att det absolut inte är samma grej 2. jag är inte särskilt bra på det helt enkelt. Jag tycker inte stegen och takten i aerobics är ett dugg logiska och att de är helt utan känsla gör inte saken bättre. Igår hasplade dessutom ledaren ur sig "åhh det är så härligt med alla blöta löv ute, det är luktar så gott, det är höst för mig". Alla F&S-ledare är som födda i samma klämkäckland, stöpta i samma form. Trots allt detta är jag otroligt nöjd över mitt nya träningskort. Faktiskt.

Måndagar och tisdagar går jag upp halv fem och sen går eller cyklar ( bara jag, råttorna och uteliggarna är vakna) jag till Infopaq och sitter där i tre timmar. Det är lite galet, jag vet (även om bara den ljuvliga utsikten och soluppgången nästan är värt det) och med tanke på min vanliga dygnsrytm är jag lika förvånad som alla andra att det faktiskt fungerar. Visst, jag höll på att somna framför datorn i tisdags morse även fast jag satt och gjorde saker men så snart jag kommer till SI är tröttheten som bortblåst. Jag trivs så himla bra på SI så det inte är sant. Det är så schysst att jobba med alla
de här. Jag har inte träffat mer kompetenta människor. Häromdagen hade vi möte med musikbranschen och det är så mycket spännande på gång så det spritter i benen. Jag är så nöjd över att få vara en del av det här!

I helgen var jag i Uppsala( en helg går så fort och det var fullt upp hela tiden så er som jag inte hörde av er till ta inte illa upp jag kommer snart igen..) Jag åkte redan på fredag eftermiddag och det var så skönt att verkligen ha en hel helg. På fredagskvällen käkade och dansade jag med Kerstin och Åsa, på lördagen sov jag länge, badade och hängde hemma och på kvällen hade Ylva sin 25årsfest. Det var trevligt med tapas och vattenpipa. Jag bangade dock utgång. På söndagen träffade jag Vicky för första gången på typ fyra år men det var precis helt som vanligt - jätteroligt , spralligt och levnadsglatt.





Vdala. Vi väntade på mat i tre timmar. Jag hade mitt ormhalsband.



"Usch, det är så sööööött" Kerstin pratade illa om efterrätten Gino. Sen påminde jag henne om att jag bjudit henne på det hemma hos mig en gång.


Babyhy! Victoria varsig lik.

 

Slottsbacken på hösten - jag finner inga ord.



Och det gör jag inte för den här damen heller. Välkommen tillbaks till Sverige!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits