happy friday!

Veckan gick och vips har jag varit på praktiken i två veckor. Nu är det happy friday och jag fattar vad folk menar. Dagen idag har annars varit soft. Kurs i Second Life ( nu har jag en avatar, datanörd som jag är..ehh) lunch, input, planer, promenerande och kaffehäng i gamla stan med min handledare (gamla stan börjar ljusna i mina ögon) samt möte med några kostymfolk angående världsutställningen i Shanghai.

Jag har insett att jag har haft jävligt tur med min praktikplats såväl min handledare. Frida är verkligen fantastisk - lagomt ung men erfaren, opretentiös, schysst, driven och enormt duktig. Vi har blivit kompisar och för första gången känner jag att jag träffat en person som jag utan problem kommer kunna använda som referens. 

I övrigt har veckan innehållit avdelningsfest, möten, lärodomar, glädje, lite ledsamhet och en skojig upptäckt. Nicklas Olund, min praktikantkollega visade sig vara...ja just det, Nicklas Olund, också känd som Klimax i tre kronor och den där tuffingen i Filmen om Em ( Drömprinsen, filmen om Em! en typiskt härlig tonårsdekadent film man har glömt som handlar om Em som bor i radhus, gör revolt och klipper av sig håret, och Em är så söt). Att jag inte under två veckor upptäckt att han är den han är säger ganska mycket. Han är inte särskilt lik sig.

I helgen blir det förmodligen Uppsala, kulturnatten och höstpromenader med mamma samt skrivande av en artikel till Nolltnitton....och lite allmän vila i väntan på CSN som ännu inte behagat dyka upp. Hejsvejs!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits