4 juni: dagen idag

Idag har jag lekt frilansjournalist (det är så det känns ungefär) och varit på Globe Forum för att bevandra mig lite i CSR-världen så att jag (någon dag iaf) kan skriva artiklar om hållbarhet & miljöpolitík. Förutom jag och Danmarks energi- och miljöminister var det mest...gubbar. Och det pratades mycket innovation, hållbart företagande och profit. Ja, det är väl så den kapitalistiska världen fungerar, saker måste gå att tjäna mycket pengar på, trots att det handlar om hållbarhet. Kan dock inte låta bli att tänka att dessa eviga pengar bara går tillbaks till ett konsumerande som inte löser problemet. Well, en jäkligt cool affärsidé var det här iaf: bygga flervåningsväxthus i storstäderna så att storstadsborna kan handla närodlat på riktigt.



Sen gick jag & poströstade på Centralen. Jag kan berätta vem jag inte röstade på iaf....



Jag köpte även nya vita cykelskor. Passar till allt & är mycket billigare än Converse. Tyvärr var favoriterna från Topshop (de absolut bästa & snyggaste) slut men Din Sko fick duga.



Så nu slipper jag se ut som en uteliggare när jag åker till Cologne. Har precis packat, känns helt lyxigt att inte behöva pressa ner allt i ett handbagage som Ryan ska godkänna. Dessutom ska vi bo på Mariott Hotell vilket betyder riktig frukostbuffé & allt det där. Kan inte minnas senaste gången jag bodde på ett RIKTIGT hotell.



Jag har väl berättat att jag köpt en ny dator? Kolla skillnaden:


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits