där vill jag leva, där vill jag bo

Det pirrar i magen, kliar i fingrarna, sprätter i benen. minnena väller över mig, jag känner lukter. Den har anlänt igen, Barcelona-nostalgin.
Det är inget jag kan förhindra eller göra något åt, det är bara att vänta tills allting har gått över.
Inte för att känslorna är enbart jobbiga, tvärtom, de är otroligt härliga- men så härliga att insikten om att de egentligen är känslor som existerade för 2,5 år sedan.
Barcelona- aldrig har jag levt, älskat, skrattat och gråtit så mycket som jag gjorde i Barcelona.
Det är där jag vill bo och leva. Det finns ingen annan plats. & vad gör man i Örebro? Men men...allt varar inte föralltid.

plaza espanya, 3 minuter från där jag bodde


ägg och bakpulver kanske...


"Vad har man egentligen i muffins?" frågade jag Storemma inför skrivandet av en shoppinglista jag skulle ha med mig till ICA Tybble.
"Ehh...jag vet inte riktigt...typ ägg och bakpulver kanske...".
Hmm..muffins på enbart ägg och bakpulver låter jättegott.....äggmuffins liksom.

Var och inhandlade en hop med ingredientser idag...har aldrig ägt ett sockerpaket förut...men det kan ju vara bra att ha. Jobbar på att bli lite mer huslig. Tar ner recept från internet och sånt. Lelle har fått konkurrens i köket! Annars måste jag påpeka att det inte är någon vidare matlagning i vår korridor. Emma äter frukost minst 2 gånger om dagen, ibland slår hon till på en kycklingwok. Matilda äger ett oboypaket och en förpackning med pasta. Amerikanskan äter ljust bröd med sylt såklart.

Från det ena till det andra..

Veckans incident hände i lördags på ålandsjonas inflyttnings/födelsedagsfest.
Deltagarna på festen var jag, Matilda, Emme, grabbarna grus (orkar inte dra alla namn .Allas våran RT var iaf där) . Iaf, Per var rejält i gasen, sprang ut & in, ner & upp. Plötsligt kommer han in helt blodig i ansiktet men också totalt ovetandes om vad han har gjort. Kritvit i ansiktet låser han in sig på toaletten och vägrar bli fotograferad. Ska tilläggas att vi lyckades fånga in honom på bild ändå. Tihi.


Kvalificerat sig till veckans gubbe denna vecka har iaf Jörgen Habermas gjort. Länge leve den borgerliga offentligheten!


Här har vi honom i egen hög person. Önskar att Peter Berglez såg min blogg nu...vad glad han skulle bli av att se Habermas här. Kanske skulle maila adressen till honom...

Jurgen Habermas

Nej nu är det hopp i säng som gäller.

Ladda ner "the magic numbers".

Kärlek

Emma

killen har koll

Sms från filtrocksjens "Örebro är nästan ännu bättre ändå! Slottet, strömpis, järntoget och krämarn. Jag är på. Puss".
Rätt ironiskt med tanke på idén jag odlade i mitt förra inlägg. Men man kan inte förneka att killen har koll. Imponerande.

jag är galen

Tons of litteratur att läsa, två grejor att skriva till lösnummer, en pojke som ska komma på besök, en styrelse att sköta, ett seminarie att förbereda. På typ 3 dagar. Grattis till hon som tror att hon hinner allt i hela världen.

Sverige vann fotbollen idag iaf. Älskade Zlatan, jag visste att du skulle rädda oss! Och vi har fått tillbaks vårt kårhus!

Såg Ebba på karin 21.30, hon var bra men inte fullt så snygg som jag trott. Skönt.

Filtrocksjens har börjat sända mystiska sms till mig, bara sådär. Snackade något om att bli bjuden på en drink på sky bar. "Jag bor iofsej inte i stockholm" skickade jag tillbaka, tänkte att han kanske hade stavat fel och menade spy bar, typiskt honom liksom. Senare fick jag det förklarat för mig att sky bar ligger i Västerås...hmm..Jaja, så fel var det väl inte, jag menar Örebro som Västerås, Västerås som Örebro.Vem vet skillnaden egentligen? Båda städerna innehar grymt fula 80-talshus. Fast jag tror nog att äckelkrämaren vinner i det avseendet. Kanske ska bjuda hit filtrocksjens på en kaffe i krämaren helt enkelt. Det skulle han nog gilla.

Nej, jag tror visst att Habermas väntar runt hörnet.

Säger som Markus; fridens liljor

Emma

hits