hinner, hinner inte, hinner eller sommar i Stockholm

Stockholmssommaren nalkas och som vanligt är den fullproppad av evenemang, sommarklubbar, festivaler, uteserveringar och allt det där med som man vill hinna. Dessutom har jag ovanligt mycket resor och helger inplanerade i år, Jag har heller ingen semester utan det ser ut som att jag kommer fortsätta i vårens tempo och min tillvaro som aldrig ledig/alltid ledig beroende på hur man vill se det. Att kunna ta med sig jobbet är verkligen två sidor av ett mynt och att sitta med sin dator och jobba på en klippa på Västkusten eller i solen i Katthammarsvik kanske låter lyxigt men samtidigt betyder det ingen riktig semester. Det kommer vara så i år. Alltid tillgänglig. Mailadresser ska checkas av, webbsidor och twittrar måste hållas levande.

Samtidigt som man vill åka bort och göra allt vill man hinna vara i Stockholm. Jag menar F12-terassen, Jazzfestivalen (Lauren Hill eller Erykah Badu?!) , sommarbio, Fashion Week,  Lydmars uteservering,
brunch i Fittja (boka en söndag känns i nuläget typ helt omöjligt) med mera...Ta  en sak som Oslo modevecka, Stockholms kulturfestival med Vice-partaj, Way Out West och Midnattsloppet - på en och samma vecka ( och jag vill hinna med samtliga grejor).

Nej, nu ska jag packa inför Prag & Budapest och sen iväg och se Jenny Wilson, Fever Ray, Loney Dear , Duffy och El Perro Del Mar. Igår var vi volontärer. Det var kallt.

Hejsvejs.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits