förändringarnas höst.

Dagen idag Sen jag kom hem står allt möjligt på ända. Detta är verkligen förändringarnas höst, för mig liksom för många av mina vänner. Folk gör slut till höger och vänster, skaffar nya jobb, framtidsplaner, lägenheter och bebisar (nåja, inte så många bebisar) Jag vet exempelvis inte vart jag ska bo om en vecka. Framtiden får utvisa vilket är både spännande och skrämmande. Jag är ju en person med lågt trygghetsbehov så just nu gör jag bara vad jag kan och hoppas på det bästa.

På jobbfronten är det ändå bra. Mediebevakningsföretaget har sagt upp en massa folk men jag ska tydligen finnas kvar i någon slags vikariepool vilket förvånar mig. Men men, något måste man ju vara bra på - i mitt fall, kanske mediebevakning, vem vet? Men från och med mitten på oktober kommer jag jobba heltid på RES under en tid och frilansandet fortsätter jag givetvis med - det går ungefär så bra det kan göra i förhållande till den tid jag lägger ner.

Sydafrikaresumé kommer endera dagen. Vad jag kan säga är att det i alla fall var en tid av flyt. Det fanns liksom inga hinder, barriärer eller svårigheter. Jag var aldrig ensam, jag träffade rätt folk, bodde på rätt ställen och hade otroligt roligt. Nästa resa måste planeras snart för det är när jag reser som jag mår som bäst.

Kärleken är annars lite svår just nu.

Kommentarer:
Postat av: graey

hello,

please check out the music video showcasing the s/s 2010 collection for my line graey:
http://tinyurl.com/graeyss10

xoxo

2009-10-05 @ 04:17:03
URL: http://www.graeyny.com

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits