det fanns inga gråskalor. det var allt eller inget. som på film eller ensam resten av livet.

ärligt talat hade jag helt och hållet tappat hoppet. jag har alltid haft drömmen om den stora kärleken och att det ska vara som på film. misslyckade relationer och frånvaro av känslor gjorde mig dock alltmer skeptisk.
jag trodde knappt på kärlek ett tag. jag förstod inte vad som var grejen. var det här allt? kunde jag tänka.
jag var inte bara skeptisk emot kärlek där jag själv var inblandad utan även emot andra. jag trodde inte på att folk verkligen var kära, för det fanns ingen kärlek. jag tänkte att folk bara var tillsammans för att de inte hade något bättre för sig ungefär. men det hade ju jag. så jag var inte tillsammans. jag lovade mig själv att inte utbyta min frihet vidare det inte kom något som verkligen var värt att göra det för. det fanns inga gråskalor. det var allt eller inget.  som på film eller ensam resten av livet. 


sen helt plötsligt var det precis som på film
. det var precis så som jag fantiserat om det.
kärlek vid första ögonkastet, enorm attraktion, ett otroligt begär att hela tiden vara med personen, att  längta efter att höra personens röst, att älska allt den gör och säger vad det än gäller, att verkligen tycka om någon precis som den är, att inte få nog. kärlek.
om jag någonsin trott att jag varit det minsta kär förut fick jag tänka om. det här liknande inte något jag någonsin varit med om.

tre veckor har gått och det känns som att jag och anders har känt varandra hela livet. jag lever fortfarande i chock. hur fan kunde detta hända? jag har fortfarande inte riktigt förstått. men jag börjar förstå vad allt går ut på. att inget annat egentligen spelar någon roll.


Kommentarer:
Postat av: Rebecca

Vad underbart fint skrivet!

2006-02-10 @ 19:18:48
Postat av: Anders

Du e bäst baby! Jag tycker mycket om dig.

2006-02-11 @ 02:20:30
Postat av: Suss

Sötnos!

2006-02-11 @ 11:51:39
Postat av: Micela

glöm inte att tycka om mig lite i svängarna också :) Typ en gång varannan månad över en fika :) annars, lev livet (men du älskling, stressa ner) PUSSMOLNTUSS!

Postat av: Jonas

Grattis får man väl lov att säga Emma!

2006-02-11 @ 19:04:04
Postat av: Sanna

Jaa du Emma, jag var precis som du, kanske är det lite fortfarande men om du säger att det kommer hända så tror jag på dig!;-)

2006-02-14 @ 08:45:11
Postat av: Ellen

Hej Emma!
Verkligen nfint skrivet!
Många kramar på Alla Hjärtans Dag

2006-02-14 @ 11:21:20

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits