sömnbrist

Igår dammade jag av "Ebbas stil" som legat oläst sedan jag köpte den för typ 1,5 år sedan. Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag aldrig läste den och nu är jag inget vidare fan av henne längre. Hursomhelst kollade jag lite i första kapitlet som handlade om hur man shoppar. En av punkterna var att man vet att känslan är rätt om man tänker på plagget på morgonen därpå när man vaknar.

Oh Yes. I knew it. Jag skulle köpt de där turkosa skorna och den där jeansklänningen. De plågar mig fortfarande något fruktansvärt in my sleep...


image185



De underbara, makalösa, vackra pjucksen från Topshop. Men varför 650 kr? WHY?

Vad gäller jeansklänningar har jag haft så otur. Ja, ni minns väl den där hypade från h&m som typ försvann första dagen den kom ut i butikerna? Helt plötsligt dök det upp en liknande på MQ. Men någon jäkel var & roffade åt sig strl 34 så fort leveransen kom. Sen har Indiska försökt sig på att tillverka en. Dessvärre hade de sytt upp den helt utan passform och med längd ner till smalbenen (nejnej!) Hursomhelst hittade jag H&M-klänningen i min storlek på butiken på Hamngatan häromdan när jag var i Sthlm och gled (läs gick på 132 intervjuer). MEN JAG KÖPTE DEN INTE.

Inte konstigt att jag inte kan sova om nätterna.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits