spararronk

Lagar matlådemat, tittar halvhjärtat på labyrint och surfar samtidigt. Klockan halv tolv på kvällen. Jajamen. Quinoa, grönsaker och fetaost blir det. Så nyttigt. Så billigt. Vi storhandlade häromdan. Så himla bra och billigt. I need to save some pennies. Jag är värsta inne i sparartänket, funderar starkt på att inte göra något som kostar i helgen. Ska göra som Maja brukar och kolla upp gratisaktiviteter på gratisistockholm.nu.

Okej, jag var ute på afterwork tidigare ikväll och drack vin. Men man måste väl kunna socialisera. Det är svårt att socialisera i Stockholm utan att det kostar pengar. Folk har liksom någon slags skräck över att åka hem till varandra. Men den diskussionen tar jag en annan dag.

Godnatt.

Kommentarer:
Postat av: Malin

om du kommer på ett bra sätt att spara så dela gärna med dig! inte av pengarna alltså, men lite tips hade inte skadat:) och här är man verkligen aldrig hemma hos varandra heller, närmsta kompis bor oftast minst en timme bort med tunnelbana. minst. not sweet. saknar studentgatan och våra OC kvällar. det var tider det! billigt myshäng liksom. med kladdkaka.

2007-11-02 @ 01:31:49

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits