Hollandklotter

Idag hittade jag en massa klotter jag skrev när jag var i Holland. Då kom jag på att jag aldrig riktigt bloggade om resan dit. Nu känns det hela avlägset och försent. Men jag hittade iaf den här listan

Things we regret
 
I regret going to too many house parties, they always got broken up anyway.
I regret going to three football games ( and not less)
I regret not going to the Grand Canyon
I regret having a huge crush on Steve Brown, a.k.a the Kiwi (Dom.)
I regret my stupid decisions with american boys involved (Marieke såklart...bör tilläggas att M typ gjorde slut med sin pojkvän hemma för en ameriansk pilot. Det skulle hon aldrig gjort. "Piloten" kunde inte stava och erbjöd M ett "boob job")
I regret paying 600 dollar for a tiny tiny room in Adelphi with no privacy (oh yes!)


Vi hade en del gyllende tillfällen på vår lilla reunion och de bästa var helt klart stunder som denna, när vi pratade gamla minnen och garvade åt allt. Vi satt på ett litet fik i Jordaan och drack Cappuccino och det var så himla gemytligt.

Innan dess hade vi ätit lunch precis intill kanalen. Jag gillar Amsterdam. Skulle kunna tänka mig att bo där ( även om det är sjukt mycket saker jag ogillar också som exempelvis red light district, naiva och dumma amerikanare som tycker de är i paradiset på jorden för att de kan röka braj överallt, skräniga engelsmän på svensexa som tar sista chansen att köpa en hora). Det finns liksom två sidor av Amsterdam och jag försökte under hela vistelsen proppsa på att vi skulle uppleva den genuina riktiga staden. Det är inget fel på att "turista" men mycket av turism är bara bluff och båg enligt min mening.

Som det här exempelvis:

image363

Det borde vara förbjudet att kunna tjäna pengar på skräp som det här.

Ett annat gyllene tillfälle under resan var sista dagen när vi hängde i någon slags nationalpark. Holland är ju sjukt överbefolkat. Det är liksom folk överallt. På grund av detta har man nationalparker dit man betalar inträde för att kunna cykla omkring alldeles fritt (  givetvis är det folk överallt i dessa parker också..). Vi satt och fikade i timtals iaf och pratade om allt roligt, löst folk på ASU. Det roligaste var att Dominique och Maria hade stenkoll på även alla studenter från i våras ( fast ingen av dem var där) vad de hette i mellannamn, vilka de dejtade, vilka de var vänner med och så vidare.  Och jag som trodde att jag var en facebookstalker.

image364

Käck bild i den käcka parken. Det syns på oss att vi gått på ett american college, yeah.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits