Life is fucking beautiful

Just nu är jag inne i en känslomässig period där jag verkligen känner att jag lever. Det är skratt ena dagen och tårar den andra. Det är en hel del som är jobbigt som jag inte orkar gå in närmre på. Dock är det massvis av saker som är helt vackra och enastående. Och jag tror på att allt det vackra på något sätt har sitt ursprung i lidelsen. Det är livet, det är vänner och det är kärleken. Det finns så jäkla många människor jag tycker om.

Jag trivs på jobbet. Jag har fått lite mer ansvar och det är kul. Jag kommer aldrig bli någon vän av ordning och stanna inom Topshop kommer jag aldrig vilja göra men jag trivs att gå till jobbet. Just nu. Dessutom har jag insett att de flesta jag jobbar med är så jäkla bra. Det finns så många jag gillar. Många som håller på att utvecklas till riktiga vänner.

Människor är i grund och botten bra. Två av mina barnsdomsvänner ska ha barn och jag håller inte med dem. Men de är inte jag och jag är inte dem. Det är så dumt att utgå ifrån sig själv. Jag gör det gärna och det resulterar i förakt och inskränkthet. Det är bara dumt.

Idag hade vi personalshopping och jag köpte fin jacka och fina skor och en paljettig mössa som egentligen var ganska onödig men jag blev glad. Inte på det sättet jag blev glad på förut när jag köpte saker. Det var en annan sorts känsla. Sedan gick jag, Fanny, Colombine och Sofia och fikade och skrattade.
Jag gled vidare till Kilroy för att få resråd och känslan som varit överhängande i flera dagar försvann helt. Jag blev helt sprallig och full av livslust av att sitta där och prata om destinationer, länder och städer. Inget är bestämt ännu men det är en bra början.

Jag kommer hem sent men njuter av ensamheten. Jag dricker te, skriver till Yuki och bokar biljett till Paris. Imorgon kväll ska jag äta middag och bara vara tillsammans med några av de bästa. Sen blir det helg i Örebro med min älskade och med många kära vänner.

Livet är ta mig tusan vackert men det vackra kan bara framträda där det fula finns och det fula finns också men just nu ser jag mest det vackra.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits