viktighetsbubblan jag lever i

Häromdagen slutade Internet att fungera och då kan man plötsligt inte göra någonting. Hur bokade man tågbiljett förr i tiden? Åkte till stationen? Ringde till SJ och försökte prata med den där hemska telefontjänsten? Nej, vet du vad.
Jag valde att åka till stationen för jag hade 5 kr kvar på kontantkortet och fyller på det, ja, det gör jag ju också på Internet såklart.  Hursomhelst, nu är jag tillbaks och jag har inte fått ett enda vettigt mail och ingen har skrivit till mig på fejan. Typiskt mig att jaga upp mig så där och överdriva min egen viktighet.
 
Veckan har varit späckad med sommarens kanske sista F12, flott Weekdaypartaj, bror-besök och kaffe med Josefin Storm som jag träffade i Kambodja. Däremot ingen sommarbio. Det är ironiskt för den där lappen har suttit uppe på kylskåpet sen juni och jag har varit helt bombsäker på att jag i alla fall skulle se Marie Antoinette men det blev inte så och imorgon åker jag till Örebro och sen vidare till Västkusten på lördag morgon så jag missar både filmen med James Dean och Grolschpartyt. Och typisk som jag är lever jag i min egen lilla bubbla med att jag missar något jättekul hela tiden.


På lördag ligger jag iaf på klipporna i Lysekil med halva familjen Olsson och solar ( även om jag måste fila på uppsatsen mellan varven, den ska in på torsdag) . Inte helt fel det heller!

hejsvejs

Kommentarer:
Postat av: Anna

Missar man inte alltid något annat roligt, eller är det bara jag som har en negativ inställning till livet.

2008-08-15 @ 08:52:06
Postat av: Emma

Man gör väl det för man kan ju inte klona sig själv i 20 versioner, vilken är tur, man får tänka att livet pågår där man själv är, för så är det faktiskt!

2008-08-15 @ 10:22:43
Postat av: Malin

Jag gör likadant... Så fort jag inte har tillgång till facebook får jag panik och har höga förhoppningar om att en hel hög notifications väntar mig när jag åter har internet, men så är ju aldrig fallet. Sorglig verklighet vi lever i;)



Duuuuhh, när var ditt partaj?? Jag kollar lite tågbiljetter, funderar på att ta mig upp även om jag inte fått jobb än... Kanske ska bo hos min kompis Ida och traska runt med lite CV i stan när jag ändå är uppe...



pussis


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits