Reflektioner ifrån en som inte kan varva ner

Ibland blir jag sådär makalöst uppe i varv. Tankarna surrar, blicken flackar, människor pratar med mig men det mesta går in i ena örat och ut i det andra. Dessutom bläddrar jag i kalendern oavbrutet. Och planerar. Allt för att försöka få någon struktur på tillvaron. Men ju mer jag planerar, desto värre blir det.

Allra värst blir det om något inte blir som jag tänkt mig. En inställd utgång kan ställa till mycket. För det betyder att jag måste hitta på något nytt. Som den här kvällens utgång på Stockholms nation. Mina ögonlock har aldrig varit så tunga och jag skulle nog kunna sova 15 goda timmar i sträck om jag bara gav mig själv chansen. Men nej. Förlorad utgång måste ersättas med något annat. Telefonen går varm i jakten. Nattfika på terrassen med två vänner från förr. Inte alls fel egentligen. Den förlorade utgången gnager ändå i huvudet.
"Jag har varit många torsdagar på Stockholms nation men aldrig nattfikat på Terassen" försöker jag intala mig själv. Det fungerar.

Kommentarer:
Postat av: Ängla

Vet hur det är. Mer ofta än sällan tyvärr. Själv skulle jag mer än gärna sova i 15 timmar. Behöver det. Här kommer en ändring - måste tyvärr ställa in vår fika eftersom jag börjar känna mig dålig och måste ta det lugnt, den lilla tid på lör jag har ledig. Men gärna en annan gång när det är mindre stressigt. Puss!

Postat av: Malin

andrade planer innebar katastrof!!!!!!

2007-02-02 @ 13:20:25
URL: http://malingoesenglish.webblogg.se
Postat av: Anja

Hej Emma!Nu är jag hemma igen, ok så du kom inte till stockholms ser jag, det hade varit rätt svårt att hitta varann där inne ändå, va massor av folk o jag tyckte hela stället var som en labyrint! Men kul var det!vi får gå dit ihop nån annan gång.Hoppas du hann me att träffa alla du ville träffa. Hör av dej om du vill komma förbi imorgon kram!

2007-02-02 @ 15:47:17
Postat av: Ängla

Nu har jag länkat till din blogg!
Du får gärna länka till min också.

2007-02-03 @ 14:03:46
URL: http://vildangeln.blogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits