I still find each day too...

...short for all the thoughts I want to think, all the walks I want to take, all the books I want to read, and all the friends I want to see...

Jag är verkligen sämst på att göra ingenting. Jag önskar ibland (men inte så ofta) att jag kunde ha de där dagarna när man bara sunkar ner i soffan framför tv:n och sen när kompisarna ringer och frågar vad man gör svarar man "ingenting, jag har så tråkigt, jag vet inte vad jag ska göra!!".

Hur kan man inte veta vad man ska göra? I min värld ligger saker på hög och väntar på att jag ska göra dem. Tyck inte synd om mig - jag älskar det. Dessutom är det ju givetvis så att jag skapar mina egna grejor. Det är av egen vilja och för min egna tillfredsställelse jag bloggar, gör fotoalbum, håller kontakt med folk jag träffat på diverse utlandsresor, spelar gitarr (fast det var längesen nu) med mera. Det är fan ett heltidsjobb att bara vara jag! Jag skulle kunna fylla veckor, månader, år i sträck och fortfarande komma på saker och göra!

Häromdagen drog jag och Anders igång ett nytt matprojekt. Vi insåg nämligen att det var väldigt dyrt att kasta så mycket mat som vi gör hela tiden. Dags att ta vara på det som finns tänkte vi och började gå igenom innehållen i skåpen och skriva matlistor. En timme senare hade vi fyllt hela golvet med konserver, pastakartonger och mjölpåsar som behövde slängas. Det fanns nästan ingenting kvar som inte hade gått ut. Vi hittade till och med en krydda med utgångsdatum 1989!

Nu ska jag powerwalka till studentgatan! Vilken nostalgitripp!

Ciao!

Kommentarer:
Postat av: Mikael

Är värkligen utgångna kryddor så speciellt farligt liksom kanske från 1989 ned från 2 år sen kanske?

2007-06-01 @ 14:17:39

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits