"We call it livsfilosofi"

Var hemma hos Josse ikväll. Vi åt AmazingThaimat och drack te. Josse har som en egen liten te-butik hos sig. Stora, vackra brukar fyllda med löste som hon öppnar och låter dig lukta på. Precis som tanterna inne på tehörnan. Överhuvudtaget tycker jag om att vara hos Josse. Hon har renoverat sin lägenhet själv. Den är snygg och man ligger på stora kuddar på golvet. Sen har hon bra skivor. Josse är en av de få människor jag känner som fortfarande köper skivor.

Vi kollade på Idol och Top model. Det var kul och fnittrigt. Top Model såg jag aldrig förut eftersom O.C var samtidigt och det är egentligen inte mitt favoritprogram men rätt roligt ändå. Vi garvade åt ryskan, eller tyskan, eller vad hon var och givetvis åt tjejen som vägrade klippa av håret. Stackars krake. Men rätt strong gjort ändå, eller? Har man en livsfilosofi har man.

Sen tog Josse fram en gammal blandskiva jag bränt henne för typ tusen år sedan. "Absolut soffpotatis". Kanske var vi inne i en soffpotatislivsfilosofifas då, vad vet jag?! Det var en bra skiva iaf. Många låtar jag knappt ens mindes. Jag saknar min gamla dator så jäkla mycket. Där fanns verkligen allt. Kommer aldrig kunna bygga upp ett sådant bibliotek igen.

Hela veckan har varit mycket mys ( blandat med megamycket jobb). Jag bodde hos Heidi i hennes lägenhet på Sveavägen från måndag kväll tills i morse. Känns som att alla mina vänner håller på att förflytta sig från Söder till Vasastan med omnejd. Men jag tycker om det.

Heidi är typ världens sötaste. I måndags när jag kom hade hon ordnat mackor med pålägg och te, brie och kex. Sen fixade hon substitutstandborste, sovtröja och allt det där som jag givetvis glömt. Igår kväll jobbade jag stängning igen och då gick hon och köpte sushi. Vi drack vin, kollade på DH och pratade om pojkar, vänner, den svunna tiden i Örebro, den nya tiden i Stockholm.

Soffpotatiskvällar är mitt nya tror jag. Min nygamla livsfilosofi.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits